Vakfımız ve Özel 100. Yıl Hastanesi Arasında Anlaşma Yapılmıştır

Ankara Özel 100. Yıl Hastanesi; TCDD Vakfı çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınlarına (anne, baba, eş, çocuk) SGK kapsamında vermiş olduğu sağlık hizmetleri için hastadan alınan ilave ücretler için ayaktan tedavi tahlil ve tetkiklerde %20, yatarak tedavilerde %10 (SGK paket dışı özellikli malzemeler hariç) indirim uygulanmaktadır.

Bunlara ek olarak; Beslenme ve Diyet, Kozmetoloji, Çocuk ve Ergen Psikiyatri ve Psikolog görüşmelerine %10 indirim uygulanmaktadır.

Sağlık Uygulama Tebliğinde yer almayan işlemlerin (estetik operasyonlar, sünnet vb.) fiyatlandırması hastane cari fiyatları üzerinden yapılmakta olup, indirim kapsamı dışındadır.

Sosyal güvencesi olmayan veya herhangi bir nedenle Sosyal Güvenlik Kurumundan provizyon alınamayan TCDD Vakfı çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınlarının muayene ve tedavilerinde hastanenin cari fiyatları üzerinden 15 indirim uygulanmaktadır.